Zlatan Ibrahimovic åbner op for Mino Raiolas sidste tid

Foto: Marco Luzzani/Getty Images

For første gang åbner Zlatan Ibrahimovic op om fodboldagenten Mino Raiolas sidste tid.

Den svenske angriber havde en mangeårig relation til fodboldagenten Mino Raiola. Derfor var det også et stort tab for ham, da han fik at vide, at han var gået bort.

Hidtil har Zlatan Ibrahimovic ikke udtalt sig meget om den sidste tid, han havde med agenten inden hans død. Men det har valgt at gøre nu.

Ifølge B.T. udtalte han sig i weekenden til arrangementet ‘Festival della Sport’, som blev afholdt af det italienske medie La Gazzetta dello Sport.

“Jeg var sammen med ham næsten hver dag i hans sidste tid. Det var hårdt at se en mand så tæt på være i den tilstand. Vi talte sammen hver dag, men jeg ville ikke snakke om sygdommen. Jeg ville sprede positiv energi, for sådan var Mino,” sagde Zlatan Ibrahimovic.

I april sidste år blev Mino Raiola indlagt på hospitalet San Raffaele i Milano, men desværre tabte han kampen efter længere tids sygdom.

For at kunne være sammen med sin mangeårige agent, var Zlatan Ibrahimovic nødt til at rejse frem og tilbage. Det gjorde han dog gerne, da deres relation strakte sig ud over blot agent og fodboldspiller.

“Mino var mere end en agent for mig. Han var som en far for mig,” lød det fra den svenske stjerne.

Zlatan Ibrahimovic har tidligere udtalt sig om, at Mino Raiola havde stor betydning for hans karriere. Efter kun tre måneders samarbejde lykkedes det den anerkendte agent at få et skifte til Juventus i stand.

Den sidste tid for Mino Raiola var præget af en del mystik. Hverken han eller familien havde meldt ud om sygdommen.

Derudover var flere italienske medier for hurtige til at melde ham død. Det resulterede i, at både venner og familie gik til angreb på pressen. I sidste ende tabte han desværre kampen mod sygdommen. Han blev kun 54 år gammel.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024