11-årigt golf-fænomen laver hole-in-one foran Tiger Woods: Se den uvurderlige reaktion

Foto: Kevin C. Cox/Getty Images

At lave en hole-in-one er én ting, men at gøre det foran Tiger Woods gør det til en helt anden oplevelse.

Som golfspiller er der ikke meget, der kan konkurrere med at lave en hole-in-one. En af de få ting, der kan gøre det bedre, er at gøre det foran Tiger Woods.

Det er de færreste, der får denne oplevelse, men det var netop, hvad 11-årige Holden Bautista. I denne weekend formåede han nemlig at lave en hole-in-one foran golflegenden, som var hurtig til at lykønske ham med det.

Bautista deltog i TGR Jr Invitational på Pebble Beach i Californien i søndag. Det er en årlig turnering, der bliver afholdt af Woods’ velgørende fond.

I turneringen samler han 60 af de bedste juniorspillere i landet. De får muligheden for at vise deres færdigheder frem på The Hay og The Links, som er nogle af de mest roste baner i verden.

Bare det at få lov til at deltage i denne turnering, er en stor præstation i sig selv. Bautista formåede dog for alvor at sætte prikken over i’et på sin deltagelse, da han lavede en hole-in-one på The Hay. Ikke nok med det, så blev det overværet af Woods.

Hvad der gør det endnu mere imponerende er, at det ikke engang var hans første hole-in-one på dagen. Derimod havde han også tidligere formået at sende bolden direkte fra teested til hul.

Odssene for at lave en hole-in-one er på 12.500 til en. Chancerne for at lave to på samme runde, er omtrent 67 millioner til en. Det er naturligvis med til at understrege, hvor vild en bedrift, der er tale om.

Efter at have fejret sin hole-in-one, fik Bautista endda også æren af at blive præsenteret for Woods. Den amerikanske legende var hurtig til rose Bautista og sige: “Jeg er stolt af dig.”

Derudover gav han ham også et skud motivation til at blive ved. På den måde fik Woods også vist, at han har en fantastisk vindermentalitet. Han tilføjede nemlig: “Lad os fortsætte med det, ikke?”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024