rory mcilroy

Rory McIlroy smager sin egen medicin efter dramatisk afslutning

Golfjan. 15, 11:13
Golfstjernen Rory McIlroy har fået lov til at smage sin egen medicin, da han tabte til Tommy Fleetwood i Dubai Invitational.
Rory McIlroy trak overskrifter i hele verden, da han sidste år afsluttede Genesis Scottish Open med to birdies. Dette var nok til at give ham den samlede sejr.
Nu har han fået sin egen medicin at smage, da Tommy Fleetwood endte med at tage sejren ved Dubai Invitational efter en dramatisk afslutning.
McIlroy endte selv med at forværre sine chancer for at vinde turneringen, da han på 14. hul på Dubai Creek brugte tre putts.
Han vendte dog hurtigt tilbage, da han fik lavet en birdie på både 15. og 17. hul.
Dermed kunne han holde fast i en føring på et enkelt slag over Fleetwood og Triston Lawrence.
På 18. hul var McIlroy igen i problemer, da han endte med at sende sit drive i vandet.
Det endte med at koste ham en bogey, og det lukkede igen Fleetwood ind i kampen om sejren. På hullet forinden havde han nemlig lavet en flot birdie.
Efterfølgende har Fleetwood udtalt sig om sejren, som han naturligvis var glad for.
"Ja, det var godt. Det putt, jeg lavede på 17. hul, var selvfølgelig meget vigtigt. Det holdt mig i det mindste inde, og så spillede jeg det sidste hul godt," sagde han ifølge The Scotsman efter runden i Dubai.
"For at være fair, så havde jeg set Rorys afslutning i Skotland og det putt, han lavede der. Derfor var der bestemt et element i mig, der følte, at det var min tur. Samlet set er det en meget god følelse at lave det putt, jeg lavede. Jeg følte, at den ville gå i hullet fra et stykke ude."
Mest læste