gettyimages 1408861600

Slut efter 27 år: Tiger Woods starter nyt kapitel

Tophistorierjan. 09, 9:56
Tiger Woods har meddelt, at det er slut, selvom det har stået på i 27 år.
I mere end 27 år har Nike og Tiger Woods været tæt forbundet. De har arbejdet sammen siden starten af hans karriere, hvilket har været lukrativt for begge parter.
I et opslag på de sociale medier fortæller Woods, at deres samarbejde er slut.
I denne forbindelse sender han en stor tak til Nike-stifter Phil Knight for hans 'passion og vision'. Han mener selv, at det var det, der bragte Nike og Woods sammen.
"For over 27 år siden var jeg så heldig at starte et partnerskab med et af de mest ikoniske mærker i verden," skrev Woods.
"Dagene siden har været fyldt med så mange fantastiske øjeblikke og minder, at hvis jeg begyndte at fortælle om dem, ville jeg kunne fortsætte for evigt."
Nike har også meddelt, at deres partnerskab er slut på de sociale medier. Det har de blandt andet gjort med et billede af Woods, som er blevet udstyret med denne tekst: 'Det var en helvedes omgang, Tiger'.
"Tiger, du udfordrede dine konkurrenter, stereotyper, konventioner, og den gamle måde at tænke på," skriver Nike også.
"Du udfordrede hele golfinstitutionen. Du udfordrede os. Og mest af alt dig selv. Og for den udfordring er vi taknemmelige."
Woods kan bryste sig af en meget succesfuld karriere, der blandt andet har budt på hele 15 Major-titler.
Fælles for dem alle er, at de er blevet vundet iført en form for beklædning fra Nike.
I løbet af karrieren er det blevet til i alt 82 sejre på PGA Tour. Dermed kan han og Sam Snead bryste sig af at have vundet lige mange turneringer.
"Folk vil spørge, om der er et andet kapitel. Ja, der kommer helt sikkert endnu et kapitel. Vi ses i LA," skriver Woods også.
Mest læste