gettyimages 1258440744

Iskold Rory McIlroy blev væk fra stor prisoverrækkelse

Golfdec. 26 2023, 15:28
Golfstjernen Rory McIlroy besluttede sig for at blive væk fra en prisceremoni, hvor han var nomineret til en pris.
Det er nærmest kutyme, at hvis man som atlet bliver nomineret til en stor pris, så dukker man op til ceremonien. Sådan er det også for de fleste stjerner, der bliver nomineret til BBC's Sports Personality of the Year.
Men for Rory McIlroy var en sådan nominering ikke nok til at få ham til at dukke op til ceremonien. Ifølge Irish Independent besluttede han sig for at blive væk, og i stedet deltage i en familiebegivenhed.
McIlroy var derfor ikke til stede ved den store ceremoni, der fandt sted i Salford. Derimod deltog han i en begivenhed i Florida, som han flyttede til for fem år siden.
Kun 48 timer forinden havde han dog været i England, hvor han overværede Manchester United spille mod Liverpool. Den nordirske golfspiller har været fan af førstnævnte klub siden barnsben, og blev han da nævnt som potentiel investor for et par måneder siden.
McIlroy var den eneste af de seks nominerede, der valgte at blive væk fra ceremonien. Derfor havde han heller ikke mulighed for at sige noget om sin nominering. I stedet valgte BBC at bruge et kort klip af ham, hvor han talte om Ryder Cup.
Irish Independent skriver, at der ikke er blevet givet nogen årsag til, hvorfor han ikke deltog i ceremonien.
Anderledes forholdt det sig med Frankie Dettori, der også var nomineret til prisen. Han undskyldte for sit fravær, og informerede om, at han var på ferie i Frankrig med sin familie.
Der er kun to golfspillere, der nogensinde har vundet den famøse BBC-pris. Første gang var i 1957, hvor den blev vundet af 1957. Dernæst blev den vundet af Nick Faldo i 1989.
Mest læste