65-årige Bernhard Langer fører US Senior Open

Foto: Phil Inglis/Getty Images

65-årige Bernhard Langer har bragt sig i front i US Senior Open, efter han fredag gik en runde i tre under par.

Bernhard Langer er kommet fint fra start i US Senior Open, selvom han har mødt lidt problemer undervejs. Det forklarede han selv efter fredagens runde.

“Tro det eller ej. Jeg havde to tre-putts, og jeg slog en sand-wedge fra midten af fairway i et vandhul. Det er smertefuldt, når man tænker på, at det var fra 100 yards,” sagde han ifølge The Washington Post.

Han gik en runde med seks birdies og tre bogeys, mens han i første runde måtte nøjes med en enkelt birdie og en bogey.

Fredag formåede han at ramme 12 ud af 14 fairways på den Robert Trent Jones Jr.-designede bane. Det skal han være glad for, at han gjorde, da banen er kendt for at have en hård rough.

Langer var kun en ud af fem spillere, der gik en runde under par fredag. Gennemsnitligt blev banen gået i 76,54 slag fredag, hvilket var en kende højere torsdag, hvor det lød på 77,34 slag.

“Banen er hård, men den er fair. Og det er et fantastisk setup. Jeg er heldig at spille godt og ser frem til weekenden,” sagde Langer.

Langer vandt US Senior Open i 2010, der blev spillet i Sahalee i Washington. I februar vandt han desuden Chubb Classic i Florida, og tangerede dermed Hale Irwin som vinder af 45 sejre på PGA Tour Championships.

Rod Pampling var i front efter første runde, men i anden runde gik det ikke helt så godt. Han gik første runde i 68 slag, mens han fredag måtte nøjes med en enkelt birdie og to bogeys.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024