9-årig pige prøver at kvalificere sig til U.S. Women’s Open

Foto: Instagram

I en alder af kun 9 år, forsøger Bella Simoes at kvalificere sig til U.S. Women’s Open i golf.

Den 9-årige pige fra Brasilien startede sin jagt på en plads ved U.S. Women’s Open i tirsdags, skriver Daily Mail.

Hun er én blandt 68 spillere, der skal spille i alt 36 huller på The Club i Mediterra i Napoli, Florida i denne uge.

Da turneringen i år bliver afholdt i Pebble Beach, har den tiltrukket mange spillere. Det omfatter både ældre og unge spillere, men kun de to bedste fra kvalifikationen får en plads ved den store turnering.

Den brasilianske pige lagde ud med et fejlfrit sving tirsdag morgen, hvor hun indledte sin kvalifikation sammen med andre håbefulde spillere.

Hvis Bella Simoes formår at kvalificere sig til U.S. Women’s Open, vil der være tale om en ny rekord. Den nuværende rekord blev sat af 11-årige Lucy Li, der fik sin majordebut på Pinehurst i 2014. Her blev hun den yngste deltager i hele U.S. Women’s Opens historie.

Dengang slog Li også en i forvejen imponerende rekord, da hun væltede LPGA Tour-stjernen Lexi Thompson af pinden. Hun trak overskrifter tilbage i 2007, da hun kvalificerede sig som 12-årig.

Simoes fik ikke den bedste start på sin runde, da hun gik ni over par på de første ni huller. Hun sluttede sin runde 13 slag over par.

Den unge stjerne er dog vant til at konkurrere – og til at vinde. Blandt andet har hun vundet U.S. Kids-verdensmesterskabet de seneste tre år i træk.

Den 78. udgave af U.S. Women’s Open finder sted på den verdenskendte bane Pebble Beach fra den 6. til 9. juli. Hvad enten Simoes kvalificerer sig eller ej, er det utænkeligt, at det er det sidste, man har set til hende.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024