Alpecin-Deceuninck henter stort talent på Jonas Vingegaards hold

Foto: Shutterstock

Cykelholdet Alpecin-Deceuninck har endelig offentliggjort deres fulde trup for den kommende sæson.

I de seneste måneder har flere cykelhold været i fuld gang med at ruste op til den kommende sæson. Dette gælder både for større og mindre hold.

Det seneste hold, der har offentliggjort deres fulde trup til den kommende sæson, er Alpecin-Deceuninck. Og i denne forbindelse har der faktisk vist sig at være en række mindre overraskelser i blandt.

Ifølge Feltet.dk har de blandt andet givet Luca Vergallito den ære, at han fra næste sæson træde op på WorldTour-niveau, da han skifter fra deres udviklingshold.

Hertil har de også været på rov hos Team Jumbo-Visma, der har danske Jonas Vingegaard på kontrakt. Det hollandske hold har også sagt farvel til Primoz Roglic, der i næste sæson kommer til at køre for BORA – hansgrohe.

Ligeledes viser det sig også, at holdet nu kommer til at sige farvel til den 22-årige Lars Boven. Han har været en del af deres udviklingshold, og har derfor ikke kørt side om side mde Vingegaard.

Den unge hollænder har vist sit store talent frem i år. Det gjorde han blandt andet ved ProSeries-løbet Super 8 Classic, hvor han blev nummer fire. Løbet blev vundet af Mathieu van der Poel, som han kan se frem til snart at skulle være holdkammerater med.

Desuden markerede han sig også ved U23-udgaverne af Paris-Roubaix og Liége-Bastogne-Liége. Her formåede han at køre sig til henholdsvis en 4.- og 6-plads.

Dertil har Alpecin også været på rov hos Movistar, hvor de har hentet Juri Hollmann. Efter fire sæsoner på holdet, har han besluttet sig for at søge nye græsgange.

Ydermere har de også hentet Stan van Tricht hos Soudal-Quick Step, som ellers må have været glade for den 24-årige belgier, da han har hentet flere podieplaceringer i år. Bl.a. er det blevet til en 2.-plads ved ProSeries-løbet Dwars door het Hageland.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024