Barcelona har sat fem spillere til salg – vil gøre plads til Messi

Foto: Sebastian Frej/MB Media/Getty Images

FC Barcelona har sat fem spillere til salg, da de vil gøre plads til at hente Lionel Messi denne sommer.

FC Barcelona har et stort ønske om at hente Lionel Messi retur til Camp Nou. Skal det blive en realitet, så er de tvunget til at sælge ud af truppen.

De økonomiske problemer i klubben gør, at de ikke kan købe nye spillere, før de har trimmet truppen. Især hvis de skal gøre sig nogen forhåbninger om at hente Messi, da den argentinske stjerne er en meget løntung herre.

Ifølge den spanske avis Mundo Deportivo har dette betydet, at de ikke kan nøjes med at sælge en eller to spillere.

Derimod er de nødt til at rydde godt ud i truppen, for at gøre plads i budgettet til Messi. Avisen skriver at klubben har besluttet sig for at sætte hele fem spillere til salg.

Konkret skulle der være tale om Franck Kessié, Ferran Torres, Raphinha, Eric García og Marcos Alonso, der derfor kan ende med at sige farvel til livet i Barcelona til sommer.

Tidligere har det også været på tale, at Frenkie de Jong kunne blive solgt, da han er et stort aktiv, og derfor forventes at kunne indbringe en stor sum penge ved et salg.

Barcelona-træner Xavi har dog slået fast, at det ikke kommer til at ske, da han overfor ledelsen har gjort det klart, at han ønsker at beholde ham.

For tiden er Messi suspenderet i PSG, efter at være rejst til Saudi-Arabien uden tilladelse fra klubben. Dette har ført til spekulationer om, hvorvidt der er blevet lukket ned for forhandlinger om en kontraktforlængelse.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024