Ben An accepterer straf: Her er hans forklaring

Foto: Shutterstock

Den professionelle golfspiller er blevet suspenderet i tre måneder, efter at være blevet testet positiv for doping.

Det er ikke nogen hemmelighed, at der er strenge regler i de fleste professionelle sportsgrene, når det kommer til doping. Det er også gældende for golf, hvorfor man risikerer karantæne, hvis man bliver opdaget.

Det kan den koreanske spiller Byeong Hun An skrive under på, da han af PGA Tour er blevet suspenderet i tre måneder. Det sker efter, at han har afleveret en positiv dopingtest.

Efterfølgende har vinderen af 2015 BMW PGA Championship udsendt en pressemeddelelse, hvori han accepterer sin straf. Dog forklarer også, at han ikke bevidst har indtaget en ulovlig substans.

Den koreanske spiller offentliggjorde en story på Instagram, hvori han delte sin forklaring den positive test. Han benægter ikke at have indtaget et forbudt stof, men nægter dog at have gjort det bevidst.

“Sidste august led jeg af en voldsom hoste og hovedpine,” starter han ud på det sociale medie.

“Da mine symptomer blev værre, anbefalede min mor en koreansk håndkøbsmedicin til at behandle lidelserne. Jeg tog denne medicin uden først at kontrollere, at den ikke indeholdt et produkt på PGA Tourens liste over forbudte stoffer.”

“Dette er den eneste gang, jeg har brugt denne medicin, og det var ikke med det formål at forbedre min præstation.”

“Jeg fortryder, at jeg ikke har været mere forsigtig, og jeg tager det fulde ansvar for mine handlinger. Jeg vil gerne takke PGA Tour for at hjælpe og støtte mig i sanktioneringsprocessen, og jeg ser frem til at kunne vende tilbage næste år.”

Når han har afsonet sin karantæne, er der intet, der hindrer Byeong Hun An i at vende tilbage til PGA Tour. Og det gør han det klart, at han har i sinde at gøre.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024