Billetpriser stikker af efter Messi-skifte: Steget med 1.400 procent

Foto: Tim Clayton/Corbis via Getty Images

Lionel Messi skifter til Inter Miami inden længe, og her er han blevet taget godt imod.

Det har vist sig at være meget lukrativt for Inter Miami at hente Lionel Messi. Blandt andet er antallet af følgere på deres Instagram-profil steget markant i løbet af de seneste dage.

Desuden er billetpriserne også skudt i vejret, skriver TMZ Sports.

Mediet skriver også, at der samme dag som Messi-skiftet blev bekræftet, blev solgt fire gange så mange billetter, som de seneste 169 dage tilsammen.

Det er dog ikke blot antallet af solgte billetter, der er steget. Det samme er tilfældet for prisen på billetter til Inter Miamis hjemmekampe. Prisen er nemlig steget fra 15 dollars til 230 dollars på kort tid.

Det vil sige, at prisen er steget fra omtrent 100 kroner til næsten 1.600 kroner.

Selvom det er Inter Miami, der har bragt Messi til ligaen, mærker de andre hold også til det. Gennemsnitligt er prisen for billetter til andre holds kampe steger med 374 procent fra 53 dollar til 251 dollar.

Lionel Messi er fortsat under kontrakt med Paris Saint-Germain, da denne løber frem til udgangen af juni. Når hans kontrakt udløber, flytter han med sin familie til Miami, hvor han skal fortsætte sin karriere.

I denne forbindelse er det ikke blot lykkedes ham at få en kontrakt med Inter Miami. Angiveligt har den argentinske stjerne også indgået et samarbejde med både Adidas og Apple.

Argentineren besluttede at skifte til Miami, selvom han havde muligheden for at tjene rigtig mange penge i Saudi-Arabien. Det har han afsløret i et interview med spanske Mundo Deportivo.

“Hvis det havde været et spørgsmål om penge, var jeg taget til Saudi-Arabien eller et andet sted. Der var tilbud om mange penge,” sagde han.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024