Christian Eriksen-konkurrent ude resten af sæsonen

Foto: MB Media/Getty Images

Han blev hentet til Manchester United, da Christian Eriksen blev skadet. Nu er midtbanespilleren selv blevet skadet.

Resten af sæsonen er Erik ten Hag nødt til at klare sig uden midtbaneprofilen Marcel Sabitzer. Han er nemlig blevet skadet, og når ikke at vende retur inden sæsonafslutningen.

Det oplyser Manchester United på sin hjemmeside.

Den 7. maj måtte Sabitzer udgår fra kampen mod West Ham, da han havde problemer med sit knæ. Nu har klubben meldt ud, at denne skade kommer til at holde ham ude resten af sæsonen.

Dette var også årsagen til, at han ikke var udtaget til truppen, da de lørdag tørnede sammen med Wolves. Denne kamp endte de med at vinde 2-0.

“Alle i klubben er skuffede over at miste Marcel, da vi jagter en stærk afslutning på sæsonen i Premier League og FA Cuppen. Vi er taknemmelige for hans bidrag til vores fremgang indtil videre,” skriver klubben.

Den 29-årige østrigske profil blev hentet til Old Trafford i januar, hvor han blev lejet i Bayern München. Han blev hovedsageligt hentet, da danske Christian Eriksen pådrog sig en alvorlig skade.

Siden Eriksen vendte retur fra sin skade, har Sabitzer tilbragt mere tid på bænken, end på banen. Derfor er det også utænkeligt, at han får forlænget sit ophold i klubben.

I de seneste to kampe for den engelske storklub, er det kun blevet til sammenlagt 32 minutter.

Siden sin ankomst har han spillet 18 kampe, hvori han har bidraget med tre mål. Når hans lejeaftale udløber, er det planen, at han skal retur til Bayern München i Bundesligaen.

United skal derfor forsøge at holde fast i deres fjerdeplads i Premier League uden Sabitzer. De har tre kampe tilbage, og skal forsøge at holde Liverpool under sig, da de ellers mister adgangen til Champions League.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024