Cristiano Ronaldo forud for kamp nummer 200: ‘Rekorder følger mig’

Foto: Will Palmer/Sportsphoto/Allstar via Getty Images

Cristiano Ronaldo har bestemt ikke planer om skrue ned for tempoet. Derimod ser han ud til at blive den første mandlige fodboldspiller til at spille 200 landskampe.

Den 38-årige portugisiske stjerne kan skrive den imponerende bedrift på sit CV, hvis han får spilletid i tirsdagens EM-kvalifikationskamp mod Island. Og det er der naturligvis en god chance for, at han gør.

Forud for kampen har Ronaldo udtalt, at det er en stor milepæl for ham at opnå at have spillet 200 landskampe.

“For mig er det en ekstremt vigtig milepæl. Det betyder meget. Da det er den 200. kamp, vil jeg være den første i historien til at gøre det, Jeg er meget stolt over det. Det er noget, jeg aldrig troede, jeg kunne nå, men jeg er nødt til at fortsætte. Jeg har meget mere at gør,” sagde han ifølge ESPN.

“I morgen er et smukt, rundt nummer, som ingen har. Jeg siger det oprigtigt. Jeg jagter ikke rekorderne – de følger mig. Jeg er glad. Det er også min motivation til at fortsætte med at spille på højeste niveau på landsholdet. Det var noget, jeg aldrig troede, jeg ville opnå. Og jeg fortsætter med at sætte rekorder.”

Læs også: Cristiano Ronaldo børn

Den 38-årige stjerne har en lang og flot landsholdskarriere bag sig. Han er en de spillere, der har scoret flest mål for sit landshold, da han har scoret 122 mål. Derudover blev han også den første til at optræde og score ved fem EM-udgaver.

Ved VM i Qatar sidste år blev Ronaldo den første mandlige spiller til at score i fem forskellige verdensmesterskaber.

“Hvad er der tilbage at slå? Jeg aner det ikke. Jeg ved, at der er rekorder, jeg har. Det, jeg vil allermest, er at vinde og følge vejen mod EM,” sagde han dengang.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024