Cristiano Ronaldo: Hvor mange børn har han og hvad er deres navne?

Foto: Getty Images

Fodboldstjernen offentliggjorde fødslen af sit femte barn i 2022. Her kigger vi nærmere på hans voksende familie og deres Instagram-øjeblikke.

Cristiano Ronaldo er en af de mest kendte og anerkendte fodboldspillere i verden, men hans personlige liv forbliver dækket af en stor del mystik.

Det er forståeligt, at Al-Nassr-stjernen er beskyttende overfor sin familie, men i de senere år har han givet sine fans et kig bag ‘kulissen’ på Instagram.

Udover store fodboldøjeblikke og forskellige kommercielle eventyr, fejrer Ronaldo i stigende grad sin voksende familie, og deler rørende øjeblikke med sine mange følgere.

Hvor mange børn har Cristiano Ronald?

Cristiano Ronaldo er far til fem børn, efter hans partner Georgina Rodriguez fødte en lille pige ved navn Bella den 18. april i 2022. I oktober 2021 afslørede Ronaldo og hans partner, at de ventede tvillinger, men senere annoncerede fodboldstjernen desværre, at sønnen var gået bort. Parret har nu to drenge og tre piger.

Den tidligere Manchester United-stjerne blev far i en alder af 25, da hans første barn, Cristiano Jr, blev født i juni 2010.

Ronaldo har aldrig offentligt afsløret identiteten på moderen til hans første barn, men Cristiano Jr er en fremtrædende skikkelse i stjernens liv og han ses ofte ved sin fars side ved prisuddelinger.

Ronaldo er tydeligvis meget stolt af sin ældste søn og har delt en række videoer af ham, hvor han spiller fodbold. Dette har givet anledning til spekulationer om, at den unge mand vil følge i sin fars fodspor.

Faktisk har nogle bookmakere, i tilfælde af at der ikke allerede var nok pres på drengen, endda tilbudt odds på, at Ronaldo Jr en dag vil spille for Man United eller Real Madrid.

Cristiano Ronaldos tvillinger

I juni 2017, syv år efter fødslen af Cristiano Jr, voksede Ronaldos familie med to. Den portugisiske landsholdsspiler afslørede sine nye tvillinger efter hans hjemkomst fra Confederations Cup.

Tvillingerne, en dreng og en pige, skulle eftersigende hedde Mateo og Eva og de er blevet født med hjælp fra en rugemor.

Ligesom med sin førstefødte, er Ronaldo glad for at vise sine tvillingebørn frem og de optræder regelmæssigt både på hans og hans kæreste Georginas sociale medier.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Fjerde barn

Efter fødslen af hans tvillinger i sommeren 2017, begyndte der at gå rygter om, at Ronaldo snart kunne byde velkommen til fjerde familiemedlem.

Disse rygter blev til sidst bekræftet og den 32-årige ventede sit første barn med kæresten Georgina. Detaljer om graviditeten begyndte at dukke op i juli, hvor parret annoncerede, at de ventede en pige og at de på forhånd havde valgt navnet Alana Martina.

Georgina har nu født Alana Martina og Ronaldo annoncerede nyheden i et Instagram-opslag med et billede af ham selv, hans kæreste, den ældste søn og den nyfødte datter.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Den 30. april i 2022, offentliggjorde Ronaldo et billede af hans nyfødte datter i hans arme.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Året efter da Bella fyldte et år den 18. april 2023 offentliggjorde Ronaldo endnu et billede af Bella siddende på hans skød.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Det forbliver udvist om der vil være yderligere tilføjelser til Ronaldo-familien i fremtiden, efter han tidligere har udtrykt et ønske om at have syv børn.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024