Cristiano Ronaldo mister tronen til Lionel Messi og dykker til 27. plads

Foto: Will Palmer/Sportsphoto/Allstar via Getty Images

Lionel Messi har overtaget førstepladsen fra Cristiano Ronaldo, som er blevet skubbet langt ned på listen.

SportsPro Media har udgivet en liste over de mest salgbare atleter i 2023. Her befinder Lionel Messi sig helt i top, mens det er helt anderledes for Cristiano Ronaldo. Han har nemlig ikke engang fået en plads i top-10.

Det er ikke første gang, at Messi er at finde øverst på listen. Det var han også i 2020, og efter skiftet til MLS-holdet Inter Miami, er han igen øverst på listen.

I denne forbindelse har han blandt andet indgået en lukrativ aftale med Apple, der ejer rettighederne til MLS-kampene. Som et led i denne aftale, er der også blevet lavet en dokumentar i fire dele om hans VM-triumf i Qatar.

Ronaldo er at finde på en 27.-plads på dette års liste, hvorfor han er raslet ned ad listen. Det skyldes naturligvis, at han i januar besluttede at forlade Europa til fordel for en lukrativ kontrakt med Al-Nassr i Saudi-Arabien.

Sidste år var han øverst på listen, da han spillede for Manchester United, men i år er det anderledes. Den eneste anden fodboldspiller, der er havnet i top-10, er PSG-stjernen Kylian Mbappé.

Der er dog også andre fodboldspillere, der er kommet med i top-50. Dette omfatter blandt andet Erling Haaland, der ligger på en 33.-plads. Dertil er også Mohamed Salah med på listen som nummer 39. På pladsen som nummer 22 finder man Harry Kane.

Herunder kan du se den fulde liste over de mest salgbare atleter i verden:

  1. Lionel Messi
  2. LeBron James
  3. Alex Morgan
  4. Giannis Antetokounmpo
  5. Megan Rapinoe
  6. Mikaela Shiffrin
  7. Lewis Hamilton
  8. Simone Biles
  9. Kylian Mbappe
  10. Max Verstappen

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024