Danske ishockeyklubber sender penge til konkurrent

Foto: Wiinblad Foto + Co / Rødovre Mighty Bulls

Rent økonomisk kan det være vanskeligt at drive en dansk ishockeyklub, hvorfor økonomiske vanskeligheder ikke er ualmindeligt i sporten.

Det koster rigtig mange penge at drive en ishockeyklub. Faktisk koster det så mange penge, at det sommetider kan være svært at få det hele til at hænge sammen.

Det har de været nødt til at se i øjnene i Rødovre Mighty Bulls, da klubben bløder økonomisk. Det har medført, at de har været nødt til at bede offentligt om hjælp.

Efterfølgende har de fået støtte fra både fans og sponsorer, men også modstandere har valgt at bakke op om den nødlidende klub.

Blandt andet har Aalborg Pirates valgt at købe ti folkeaktier i Rødovre Mighty Bulls, som har en samlet værdi på 10.000 kroner. Derudover har de også modtaget penge fra både Rungsted Seier Capital og SønderjyskE.

Hos Aalborg Pirates er der en helt særlig årsag til, at man har valgt at bakke. De kender nemlig selv til, at det kan være svært at få økonomien til at hænge sammen.

“Vi har selv prøvet at stå der for ikke så mange år siden. Vi ved godt, at det ikke er vores 10.000 kroner, der redder Rødovre, men vi synes, det var fornuftigt at gøre. Det sjoveste er at have nogle at spille imod,” siger Lars Laursen, direktør i Aalborg Pirates, til Ekstra Bladet.

Han fortæller også, at de har fået ‘meget eksponering’, efter deres køb af folkeaktier er blevet offentliggjort. Det er dog ikke, hvad der fik dem til at sende pengene i første omgang, understreger Lars Laursen.

Hos Rødovre Mighty Bulls er man naturligvis yderst taknemmelige for, at de andre klubber har valgt at bakke op. Det fortæller Bjørn Sørensen, der er i Rødovre Mighty Bulls, til Ekstra Bladet.

“Det er en meget, meget fin gestus fra de tre klubber og i det hele taget fra hele Rødovre Vi er dybt, dybt taknemmelige over det. På den korte bane er vi reddet. Nu er det det lange seje træk,” siger han.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024