Disse LIV Golf-stjerner klarede ikke cuttet til The Masters

Foto: Yu Chun Christopher Wong/Eurasia Sport Images/Getty Images

Flere kendte LIV Golf-stjerne har ikke klaret cuttet til The Masters, der starter torsdag.

Der er flere grunde til, at der er mange golffans, der ser frem til dette års udgave af The Masters. Det kan nemlig vise sig at blive en af de mest intense udgave af turneringen, der er blevet afviklet i 87 år.

Det skyldes naturligvis, at krigen mellem PGA Tour og LIV Golf ikke er blevet mindre på det seneste. Tværtimod har udtalelser fra begge sider medført, at den kun har taget til.

Ydermere er der flere store navne, der har valgt at tage imod lukrative tilbud fra den saudifinansierede golftour, som har en reel chance for at vinde The Masters – og det er ikke alle, der ser positivt på dette.

Greg Norman, der står i spidsen for den nye golftour, har heller ikke været tilbageholdende med sine udtalelser, da han blandt andet har udtalt, at en massefejring vil finde sted, hvis en af LIV Golf-spillerne vinder turneringen.

Dette er dog blevet afvist af Cameron Smith, der må siges at være en af de mest seriøse kandidater til at vinde The Masters fra LIV Golf-siden.

Langt fra alle LIV Golf-spillere vil dog være til stede ved The Masters i denne uge, da det ikke er dem alle, der har klare cuttet.

Ifølge det britiske medie Mirror har en stor stjerne som Ian Poulter ikke klaret cuttet, og derfor vil han ikke deltage i den prestigefyldte turnering i år.

Det samme gør sig gældende for Lee Westwood, der tidligere har ligget nr. 1 i verden.

Derudover kommer Masters-feltet også til at mangle både Henrik Stenson, Branden Grace, Matthew Wolff og Paul Casey.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024