Erik ten Hag beskyldes for at lyve om transferplaner

Foto: Marc Atkins/Getty Images

Manchester United-træner Erik ten Hag er af anerkendt transferjournalist blevet beskyldt for at lyve om sine planer.

Den anerkendte transferjournalist Fabrizio Romano taler i en video på YouTube om, at Erik ten Hag har delt misvisende informationer om Manchester Uniteds planer for januars transfervindue.

Den hollandske træner har offentligt udtalt sig om, hvad den engelske klub er på udkig efter i januar. Han har dog nedtonet snakken om, at de har travlt med at hente nye spillere til for at styrke truppen.

Ifølge Romano taler Ten Hag dog ikke helt sandt, når han udtaler sig på denne måde. Derimod mener han, at han ‘lyver’ om situationen. Årsagen til dette er, at de sandsynligvis ender med at få travlt i det kommende transfervindue.

Sandsynligvis kommer transfervinduet til at falde sammen med, at Sir Jim Ratcliffe overtager 25% af aktierne i klubben. Det vil ikke blot føre til ændringer i bestyrelsen, men kan også resultere i flere indkøb i starten af året.

Desuden afslører Romano, at der internt.i klubben er dialog om, hvorvidt en ny angriber skal hentes til klubben. Ydermere kan det også komme på tale, at en ny defensiv profil skal hentes til Old Trafford.

For Rasmus Højlund er det naturligvis ikke gode nyheder, at der er interesse for at hente en ny angriber. Det kan tyde på, at ledelsen ikke er tilfredse med den indsats, han har leveret siden sommerens skifte.

Ikke desto mindre er der behov for ændringer i United. De har ikke blot haft det svært i Premier League, men ser også ud til at blive sparket ud af deres gruppe i Champions League. Derfor er der helt klart brug for forstærkninger.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024