Erik ten Hag har holdt flere videomøder med Rasmus Højlund

Foto: Giuseppe Maffia/NurPhoto via Getty Images

Rasmus Højlund er i dialog med Erik ten Hag om et potentielt skifte til Manchester United.

På det seneste har der været stor spekulation om Rasmus Højlunds fremtid. Han har i de seneste måneder været kædet sammen med flere storklubber i Europa.

Særligt efter hans flotte præstation under Danmarks kampe i EM-kvalifikationen, har opmærksomheden været rettet mod ham.

Dette har angiveligt medført, at han er havnet på radaren i både Arsenal, Newcastle, Tottenham og Manchester United. Og især sidstnævnte skulle være lun på ham.

Ifølge Daily Mail har Erik ten Hag derfor haft flere videomøder med den danske angriber. Den hollandske træner siges nemlig at have intensiveret sin interesse i Atalanta-angriberen.

Ten Hag har udset Harry Kane som det primære transfermål til offensiven, men Tottenham er meget imod at sælge ham til en direkte rival.

Tværtimod skulle de være mere interesserede i at sælge ham til Bayern München. Ifølge Daily Mail er de tilmed villige til at holde ham i klubben, indtil han kan skifte på en fri transfer næste år.

Derfor kan De Røde Djævle blive tvunget til at se sig om efter andre muligheder. Dette har resulteret i, at de har holdt øje med Højlund, som de nu har skruet op for interessen i.

Mediet Manchester Evening News skriver, at Ten Hag flere gange har talt med den 20-årige dansker om et skifte til Old Trafford denne sommer.

Desuden har Højlund for nylig skiftet agent, hvorfor han i dag er repræsenteret af SEG. Det kan være en fordel United, da de også repræsenterer Ten Hag.

I sin første sæson i Atalanta har den danske angriber hidtil bidraget med otte mål i Serie A.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024