Erik ten Hags målmandsplaner og kold besked til Harry Maguire

Foto: Ash Donelon/Manchester United via Getty Images

Der er stor usikkerhed omkring fremtiden for Manchester United, men det stopper ikke Erik ten Hag i at lægge planer for sommerens transfervindue.

Sir Jim Ratcliffe siges at nærme sig en sejr over Sheikh Jassim bin Hamad Al Thani i kampen om at købe Manchester United. Derfor kan den langvarige salgsproces potentielt være slut inden længe.

Det vil være gode nyheder for Erik ten Hag, der er i fuld gang med at forberede sig til det kommende transfervindue.

Naturligvis er der også fokus på at slutte sæsonen af med manér, da de sigter efter en placering top-4. Dermed vil de kunne vende tilbage til Champions League i næste sæson.

Ydermere er der også fortsat en FA Cup-finale mod Manchester City, der skal spilles. Sideløbende med alt dette, har Ten Hag særligt haft fokus på at udse sig en ny målmand.

Ten Hag vil hente konkurrence til De Gea

Den hollandske træner skulle være meget interesseret i at hente Borussia Dortmund-målmand Gregor Kobel. Formålet skulle være at give David de Gea mere konkurrence i næste sæson.

Den 32-årige De Gea nærmer sig også en ny kontrakt med en betydeligt lavere løn. Alligevel skulle der være tvivl om hans langsigtede fremtid i klubben.

Ifølge The Independent skulle Ten Hag være meget interesseret i at hente en målmand, der kan konkurrere med De Gea. Desuden ser han også gerne, at det bliver en målmand, der er komfortabel med bolden.

25-årige Kobel er schweizisk landsholdsspiller, og har tilbragt de seneste to år i Dortmund. Den tyske klub siges at være tilbageholdende med at sælge ham, hvorfor et køb kan blive vanskeligt.

Maguire rådes til at forlade United

Rio Ferdinand har igen gjort det klart for Harry Maguire, at han bør forlade Manchester United.

Den tidligere United-forsvarer har udtalt, at den 29-årige Maguire ville klare sig bedre i en anden klub. Det skyldes, at han er raslet ned i hierarkiet under Erik ten Hag, hvor han i dag er femtevalg.

“Det tænker jeg, at han skal. Hvis han vil genoplive sin karriere, er han nødt til at skifte til sommer. Han kan ikke blive der og spille andenviolin,” sagde Ferdinand, da han blev spurgt om, hvorvidt Maguire burde søge væk.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024