FC Barcelona og Inter Miami kæmper om Messi

Foto: Ibrahim Ezzat/Anadolu Agency via Getty Images

Der har været mange rygter om Lionel Messis fremtid. Blandt andet har han været rygtet til Saudi-Arabien.

Selvom Lionel Messi skulle have fået et lukrativt tilbud fra Saudi-Arabien, er det ikke, hvad der lokker. Ifølge The Athletic kan han meget vel ende i en helt anden del af verden.

Mediet oplyser, at flere kilder afslører, at amerikanske Inter Miami føler sig overbeviste om at kunne hente ham.

Efter sigende er et skifte til Saudi-Arabien slet ikke med i overvejelserne for Lionel Messi. Derimod skulle han have rettet fokus mod et skifte til Inter Miami eller FC Barcelona.

Barcelona er ivrige efter at hente deres tidligere stjerne retur til klubben. Men The Athletic mener at vide, at det er Inter Miami, der er favoritterne til at sikre hans underskrift.

Dette skulle ikke blot handle om udsigten til at spille i MLS. Derimod handler det også om, at det kan medføre et stort sponsorat fra Adidas. Den tyske brand er nemlig storsponsor i den amerikanske klub.

Angiveligt skulle der være tale om en aftale, hvor den 35-årige argentiner kan få andel i mærkets profit.

Desuden skulle en aftale med Inter Miami også indebære, at Messi får mulighed for at købe en andel af et MLS-hold. Det var netop en sådan aftale, der gjorde, at David Beckham endte med ejerskab af Inter Miami efter karrieren.

Det har længe været et mål for Inter Miami at hente Messi. Faktisk har der været rygter om et skifte over Atlanten, siden argentineren i 2018 delte en video, hvor han lykønskede David Beckham.

Indtil videre er et sådant skifte dog ikke blevet en realitet. Messi var en fast del af truppen i Barcelona frem til 2021. Her skiftede han til PSG, fordi Barcelona simpelthen ikke havde råd til at beholde ham.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024