Fitzpatrick vinder RBC Heritage over Spieth efter omspil

Foto: Andrew Redington/Getty Images

28-årige Matt Fitzpatrick kunne søndag lade sig kåre som vinder af RBC Heritage Open, efter et slutspil mod Jordan Spieth på Harbour Town.

Der skulle hele 75 huller til at adskille dem, men i sidste ende kunne Matz Fitzpatrick tage sejren ved RBC Heritage Open, efter et dramatisk slutspil mod Jordan Spieth.

Det er den første regulær titel, som Fitzpatrick har vundet på PGA Tour. Han brugte sit 9-jern til at sende en bold op tæt på hullet på tredje hul i slutspillet, hvor både han og Spieth havde fået par på de to første huller.

Både Spieth og Fitzpatrick gik først i par på hul 18, hvorefter de gentog det på hul 17, der er et par tre-hul.

Det var Fitzpatrick, der slog først på greenen på hul 18, der blev spillet som det tredje hul i deres slutspil. Spieths svar var ikke helt så godt, og han havde ikke succes med sit birdie-putt, hvilket indbød Fitzpatrick til sejren.

De var begge sluttet på 17 under par efter 72 huller, hvilket var et slag bedre end Patrick Cantlay, mens 4. pladsen blev indtaget af Xander Schauffele med 15 under par.

Efterfølgende har Fitzpatrick udtalt, at det var svært at finde ord for sin sejre.

“Det var endnu et 9-jern,” sagde han til CBS med henvisning til det jern, han brugte til at sikre en par fra en bunker på 72. hul, da han vandt US Open sidste år.

“Det er svært at beskrive. Jeg sagde til Billy (hans caddie, red.), at det ikke bliver bedre end dette, at gå hernede. Det er en bane, jeg drømte om at spille, da jeg var ung.”

“Jeg nåede at spille det et par gange med min far, og denne betyder mere end noget andet.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024