gettyimages 1258272164

Mathias Kvistgaarden med kæmpe lønhop i Brøndby IF

Fodboldmaj 31 2023, 18:40
Mathias Kvistgaarden har skrevet under på en ny kontrakt med Brøndby IF, hvilket har givet ham en stor lønforhøjelse.
Fredag skrev Mathias Kvistgaarden under på en ny kontrakt med Brøndby IF. Det betyder, at han og Superliga-klubben nu har papir på hinanden frem til sommeren 2027.
Hvis den 21-årige angriber havde et smil på læben, da han sætte sin underskrift på papiret, er det helt forståeligt. I forbindelse med den nye kontrakt, har han nemlig sikret sig et stort lønhop.
Ifølge Ekstra Bladet har han mere end fordoblet sin månedsløn. Inden hans forlængelse, tjente han omtrent 65.000 kr. om måneden. Efter forlængelsen løber han rundt i Brøndby til en løn på 150.000 kr. om måneden.
Det er et klart bevis på, at han er en værdsat spiller i den danske storklub. Og det er ganske forståeligt, da han på det seneste har vist en enorm udvikling.
Det er i lige så høj grad et signal om, at Brøndby er indstillet på at skrue markant op for lønbudgettet.
Ekstra Bladet skriver, at de gule og blå vil skrue lønbudgettet op, så det inden for de kommende transfervinduer lander på mellem 125 og 130 millioner kr. om året.
Selvom Kvistgaarden har forlænget med sin barndomsklub, lægger han ikke skjul på sine ambitioner. Han ønsker på sigt at skulle spille i udlandet.
"Jeg elsker Brøndby, jeg har spillet her siden jeg var 12 år. Jeg vil gerne sørge for, at Brøndby tjener penge på mig, når jeg en dag bliver solgt. For det er min ambition, jeg skal til udlandet på et tidspunkt," sagde han ifølge Ekstra Bladet.
Mest læste