gettyimages 1247830158

Horner advarer mod "game-changer", der vil stoppe Red Bulls dominans

Formel 1mar. 30 2023, 10:45
Christian Horner maner til ro, og slår fast, at Red Bull endnu ikke kan vide sig sikre på at vinde endnu et Formel 1-verdensmesterskab.
Teamchef Christian Horner nægter at tro, at Red Bull stikker af med Formel 1-verdensmesterskabet allerede. Derimod mener han, at konkurrenterne vil lægge pres på, for at få indført nye regler.
Red Bull er kommet klart bedst fra land i 2023-sæsonen i Formel 1, hvor de har sikret sig førstepladsen i begge løb.
Max Verstappen åbnede sæsonen med en dominerende sejr i Bahrain, og få uger efter vand Sergio Perez i Saudi-Arabien, hvor Verstappen måtte start på en 15. plads på grund af en straf.
Da ingen af de øvrige hold, har været i stand til at følge med, har flere allerede kåret Red Bull som vindere. Horner maner dog til ro, da han ved, at tingene kan vende på et splitsekund.
I fortiden har dominerende hold fået deres fordel fjernet af nye regler, der forbyder specifikke innovationer. Og Horner mener, at der er chance for, at det samme kan ske i år.
"Der er altid noget, altid et teknisk direktiv, der kommer - en game changer," sagde han til inews.
Og han er ikke i tvivl om, at det er noget, der kommer i kølvandet på presset fra Red Bulls rivaler, der vil have F1-lovgiverne til at foretage ændringer.
"Du kan være sikker på, at de andre planlægger: 'Hvordan kan vi bremse dem?'. Det er en del af spillet. Efter at have gennemlevet det, før man bliver mere rutineret i, hvordan man over det."
Mest læste