gettyimages 1488577738

Lewis Hamilton frygter dette fra Red Bull: 'Det er bare uheldigt'

Formel 1maj 16 2023, 8:37
Lewis Hamilton mener ikke, at man skal se negativt på de nye Formel 1-regler. Han indrømmer dog, at der skal gøres noget, for at forhindre Red Bulls dominans.
Reglerne i forhold til Formel 1-bilerne aerodynamik fik en markant overhaling sidste år. Formålet med introduktion af de nye regler, var at skabe tættere og mere interessante løb.
Formel 1-holdene blev pålagt at ændre på deres bil på en sådan vis, at det teoretisk ville føre til tættere løb. Blandt andet skulle det føre til, at kørerne kunne holde kort afstand til hinanden i svingene.
I denne sæson har det dog været svært at få øje på det tættere løb. Flere af løbene har manglet spænding, men især Aserbajdsjans Grand Prix har været under beskydning.
Alt dette bliver ikke hjulpet af, at Red Bull har domineret i de første fem løb. Den nærmeste udfordrer er Aston Martins Fernando Alonso, der i Miami kørte over stregen 20 sekunder efter Sergio Perez. Han havde endda yderligere seks sekunder op til Max Verstappen.
Den manglende spænding har ført til kritik i de seneste uger, men Lewis Hamilton mener ikke, at udviklingen går den forkerte vej.
"Jeg synes, det er en virkelig negativ måde at se det på. Det er godt, at vi prøver nye ting. Det er vigtigt, at vi fortsætter med at bevæge os fremad og udvikle os. Teknologien har udviklet sig," sagde han ifølge RacingNews365.
"Det er bare uheldigt, at vi stadig ser de samme huller mellem holdene. Jeg ved ikke, hvad løsningen er for fremtiden. Jeg tror, at vi bliver nødt til at fortsætte med at tilpasse reglerne. Ellers kan tilstanden være den samme i årevis."
"Jeg kan godt lide bilerne, udover at de hopper og er en smule tunge. Jeg vil ikke sige, at det er en god idé at gøre bilerne tungere."
Mest læste