Golfstjerne rammer tilskuer i hovedet: ‘2000 kroner burde dække det, ikke sandt?’

Foto: Oisin Keniry/Getty Images

Golfstjernen Pádraig Harrington ramte en mand i hovedet med en golfbold, og betalte ham derefter lidt over 2.000 kroner.

Pádraig Harrington måtte igen se sig slået af Steve Stricker, da de to spillede mod hinanden i KitchenAid PGA Championship i Dallas.

Den amerikanske Stricker spillede sin runde i 69 slag, mens Harrington skulle bruge et enkelt slag mere. De måtte dog først ud i en ‘sudden death’, inden de fandt den endelig vinder, som blev Stricker.

Det er den anden Major-sejr i denne sæson for Strick, som også overgik Harrington i sidste runde af Regions Tradition tidligere på måneden.

Egentlig havde Harrington bragt sig i front med et enkelt slag ned til Stricker. Desuden var han også foran Stewart Cink med tre salg forud for sidste runde.

“Sandsynligvis var i går dagen, hvor jeg spillede godt,” sagde Harrington ifølge Independent.ie.

“Jeg skabte så mange chancer. Jeg efterlod et par stykker derude. I dag vil altid være en hård da, da det er den sidste dag. Det er det, der er på spil i den sidste runde af en turnering. Det er de små ting.”

Harrington endte desuden med at bringe sig selv i en uheldig rolle på hul 16, hvor han ramte en tilskuer i hovedet med sin golfbold.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024