Golfstjerne ramte tilskuer: Sagde undskyld på helt speciel måde

Foto: David Cannon/Getty Images

Golfstjernen Joel Dahmen kom til at ramme en tilskuer med sin golfbolde. Efterfølgende undskyldte han på en helt særlig måde.

I sidste uge blev der spillet PGA Championship i Oak Hill Country Club, der ligger i Rochester, New York.

Her var der dukket tusindvis af glade tilskuere op, for at se nogle af sportens største stjerner. Én af dem endte med at få lidt mere, end havde betalt for.

Den pågældende tilskuer hedder Caleb McGuire, og blev ramt af, hvad man kan beskrive som held i uheld.

Golfstjernen Joel Dahmen kom til at ramme Caleb på lægmusklen med sin golfbold. I et opslag på Twitter har han vist, hvordan han skade så ud umiddelbart efter. Derudover har han også fortalt, hvordan Joel Dahmen var hurtig til at gøre det godt igen.

Mange havde sandsynligvis valgt at give Caleb en kasket eller golfbold med en autograf på. Det var dog ikke løsningen, som Joel Dahmen valgte. I stedet gav han ham 100 dollars til at købe øl for.

“Han spurgte mig, hvor meget en øl kostede til turneringen, og jeg fortalte ham, at de stod i 17 dollar stykket. Så hev han en nyslået 100 dollarseddel frem og sagde: ‘Øllene er på min regning i dag’,” skriver han i opslaget, hvor han også har delt et billede af de to med pengesedlen.

Efterfølgende har Joel Dahmen også delt opslaget fra Caleb, hvor han igen sige undskyld. Han skriver også, at han håber, at øllene smagte godt.

35-årige Joel Dahmen har længe været et kendt navn i golfsporten, men han blev for alvor kendt, da han deltog i Netflix-serien ‘Full Swing’.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024