Harry Maguire tæt på Manchester United-exit

Foto: Nigel French/Sportsphoto/Allstar via Getty Images

Erik ten Hag har planer om at sælge ud af truppen til denne sommer. Blandt andet vil han skille sig af med Harry Maguire, Fred, Scott McTominay og Jadon Sancho.

Manchester United-træner Erik ten Hag er meget opsat på at strømline sin trup. Derfor er han indstillet på at skille sig af med flere spillere. Dette omfatter både Harry Maguire, Fred, Scott McTominay og Jadon Sancho.

Den hollandske træner siges at have besluttet sig for, hvilke af sine spillere, han vil holde fast i. Det skriver mediet Independent.

Ten Hag er opmærksom på, at truppen vil fungere bedre, hvis alle er fokuserede på målet. Derfor vil det være bedst at skille sig af med dem, der ikke er en del af de langsigtede planer.

Det har medført, at Harry Maguire er havnet i en vanskelig situation. Han står til at miste sin plads hos United, men han kan også miste pladsen til EM i 2024. Landstræner Gareth Southgate har informeret ham om, at han skal have regelmæssig spilletid, hvis han vil beholde si plads.

Derfor kan han føle sig tvunget til at søge videre til en anden klub denne sommer. En af de klubber, der har vist interesse for ham, er West Ham.

De kan dog ende med at blive skræmt væk af omkostningerne forbundet med at hente ham. Først og fremmest mener United, at han har en værdi på 50 millioner pund. Omvendt mener West Ham og andre klubber, at han ikke er mere end 35 millioner pund værd.

Ydermere er han også en meget løntung spiller. Det betyder, at det kan blive meget svært for West Ham at betale hans løn.

Alligevel melder Independent, at Maguire er rykket tættere på et exit fra United. Det vides dog endnu ikke, om han bliver solgt eller bliver sendt ud på et lejeophold.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024