Her er Manchester United og Erik ten Hags hemmelige våben

Foto: Ash Donelon/Manchester United via Getty Images

Manchester United og Erik ten Hag har et hemmeligt våben, som blev hentet til klubben i 2021. Han hedder Eric Ramsay.

Casemiro blev glædeligt overrasket, da han mødte Manchester United-træner Eric Ramsay for første gang på Carrington sidste år. Det skyldes, at Casemiro ikke kunne tale engelsk, og at han blev mødt af Ramsay, der taler flydende spansk.

Det er usædvanligt for britiske trænere at tale et andet sprog flydende, men der er en følelse blandt dem, der har brugt tid sammen med Ramsay, inden han blev en integreret del af Erik ten Hags trænerteam, at han ikke er en almindelig træner.

Kilder har ifølge Manchester Evening News indikeret, at Ramsay har en central rolle i at forberede truppen til at vinde kampe og en fortsat større rolle i planlægningen. Ten Hag driver gruppen taktisk, og Ramsay er en af de trænere, der gentager hans budskaber.

Processen er blevet beskrevet som et ‘samarbejde’, og Ramsay arbejder tæt sammen med Van der Gaag, McClaren og Fletcher for at eksekvere planen på Carrington, hvorfor klubben bevæger sig i den rigtige retning i ligaen.

Ramsay er heller ikke længere alene ansvarlig for dødbolde. Kilder har beskrevet Ten Hag som ‘meget mere involveret’ i dødbolde end tidligere ledere, og det forstås som en samarbejdsproces.

Og da Marcus Rashford scorede på et innovativt hjørnespark i kampen mod Nottingham Forest i december, hyldede daske Christian Eriksen Ramsay for at have fået idéen.

Hans betydning i United blev også understreget i januar, da Blackpool tilbød Ramsay en fast managerstilling. Kilder har afsløret, at Ten Hag ønskede, at han skulle blive, og det spillede en afgørende rolle i hans beslutning om at afvise tilbuddet.

Ifølge Manchester Evening News mener De Røde Djævle, at de med Ramsay har en af de bedste unge trænere i hele verden.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024