Inter Milan-veteran forlader klubben efter 9 år på fri transfer

Foto: Alexander Hassenstein - UEFA/UEFA via Getty Images

Inter Milan kommer til at vinke farvel til en af klubbens veteraner, da forsvarsspiller Danilo D’Ambrosio forlader klubben på en fri transfer.

Den 34-årige Danilo D’Ambrosio er inden længe fortid i Inter Milan. Hans kontrakt med klubben udløber i udgangen af denne måned, og han kan derfor skifte på en fri transfer.

Medie FCInterNews skriver, at hans repræsentanter er i Milano for at få styr på hans fremtid. Han ønsker ikke at forlænge med Inter, men vil derimod søge videre, efter over ni sæsoner i klubben.

På det seneste har der været forhandlinger mellem D’Ambrosio og Inter, men de er ikke blevet enige om en ny aftale.

Sidste år skrev han under på en etårig kontraktforlængelse, hvilket han ikke har ønsket denne gang. Derimod har han bedt om en toårig aftale, men det har den italienske klub ikke nogen interesse i.

Milano-klubben har i stedet valgt at rette fokus mod at hente en afløser, og har i denne forbindelse udset sig Cesar Azpilicueta. Den spanske forsvarer kan derfor blive hentet til at overtage positionen som højreback.

Inter er klar til at give den spanske forsvarsspiller en toårig aftale. Dette forudsætter dog, at han kan få ophævet sin kontrakt med Chelsea, da Inter ikke ønsker tak købe ham.

Af denne grund ser D’Ambrosios tid som Inter-spiller ud til at lakke mod enden. Han spillede sin sidste kamp for den italienske klub, da han blev sendt på banen i Champions League-finalen tidligere på måneden.

Den erfarne forsvarer var ikke en del af startopstillingen, men blev derimod skiftet ind sent i kampen. Her gjorde Inter et ihærdigt forsøg på at få udlignet, men det lykkedes dem aldrig.

Der er endnu intet meldt ud om, hvor den 34-årige forsvarsspiller kommer til at fortsætte sin karriere. Det tyder dog på, at det kan blive i Monza.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024