Jonas Vingegaard med særlig detalje på sin Tour de France-trøje

Foto: David Ramos/Getty Images

Jonas Vingegaard har været med på første hånd til at lave et nyt design til den trøje, som han skal køre med under dette års Tour de France.

Da den danske cykelstjerne sidste år trådte op på podiet i Paris, hvor han lod sig hylde som vinder af Tour de France, havde han en helt særlig person med sig. Han havde nemlig valgt, at hans datter Frida også skulle med på podiet.

Når han til sommer skal forsøge at gentage den store triumf, vil hun også være med ham, om end det bliver på en lidt anden måde.

AGU, der har stået for at lave tøjet til Jumbo-Visma, som er det hold, Vingegaard kører for, har lavet et helt særligt design til danskeren, hvor stjernehimlen viser en given dato og et bestemt dato – og denne himmel har Vingegaard selv fået lov til at vælge.

Ifølge TV 2 Sport har han valgt et billede af stjernehimlen, som den så ud over Viborg den 8. september 2020. Det var nemlig på den dag, at hans datter Frida blev født.

Foto: AGU

“Ud over mine cykeldrømme har jeg altid haft et ønske om et godt liv. Og det blev til fulde opfyldt, da min datter Frida kom til verden,” fortæller Jonas Vingegaard i en pressemeddelelse.

“Frida og min kæreste Trine betyder alt for mig, og de inspirerer mig til at få så meget ud af livet om muligt,” fortsætter han.

Han er dog ikke ene om at skulle køre med en trøje med dette design. De øvrige rytter fra Jumbo-Visma, som skal køre side om side med den danske stjerne, har også fået lavet en helt særlig trøje til denne anledningen.

Tanken bag de nye trøjer, der for hver rytter viser en særlig stjernehimmel er, at man skal ‘hylde drømme og udlevelsen af dem’.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024