Kæmpe tragedie: Stjernes toårige datter druknet i pool

Foto: Kevin Sabitus/Getty Images

En stor tragedie har ramt NFL, da en af sportens store stjerner har mistet sin datter.

Tampa Bay Buccaneers-stjernen Shaquil Barrett har søndag morgen mistet sin kun toårige datter, da hun druknede i en swimmingpool ved familiens hjem.

Det skriver nyhedsbureauet Associated Press.

Omkring kl. 09.30 lokal tid blev betjente sendt ud til Barretts hjem i Tampa i Florida. Herefter blev den lille pige kørt på hospitalet, men desværre stod hendes liv ikke til at redde, hvorfor hun senere blev erklæret død.

“Efterforskningen er i gang. Det menes ikke på nuværende tidspunkt, at der er tale om mistænkelige forhold, men en rent tilfældig og tragisk hændelse,” fremgår det af en politirapport ifølge Ekstra Bladet.

Den 30-årige Barrett og hans kone, Jordanna, der naturligvis er i stor sorg over deres tab, er også forældre til tre andre børn.

Efter den tragiske hændelse har Shaquil Barretts klub, Tampa Bay Buccaneers, delte en rørende meddelelse på de sociale medier, herunder Twitter.

“Dagens tragiske nyhed er hjerteskærende for alle i Buccaneers-familien. Vore tanker og bønner er hos Shaq, Jordanna og hele Barrett-familien i denne ufattelig svære tid,” lød det fra klubben søndag.

“Selvom ingen ord kan give ægte trøst i denne tid, tilbyder vi vores støtte og kærlighed, når de begynder bearbejdelsen af dette meget dybe tab af deres elskede Arrayah,” skrev de også.

Barrett har været en del af NFL siden 2014. I løbet af sin karriere har han spillet for både Denver Broncos og Tampa Bay Buccaneers.

Han har været med til at vinde Super Bowl med begge klubber, hvilket han gjorde i 2015 og dernæst igen i 2020.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024