Kritikken hagler ned: Tiger Woods kaldes ‘respektløs’

Foto: Andrew Redington/Getty Images

Tiger Woods er havnet i modvind, og kritiseres blandt andet for at være ‘respektløs’.

Det er ikke meget, Tiger Woods er blevet spottet på golfbanen de seneste måneder. Det betyder dog ikke, at han blot sidder hjemme på sofaen.

Tværtimod er han en mand med mange jern i ilden, da han også beskæftiger sig med diverse forretningseventyr. Selvom mange er store fans af Woods, er det dog ikke alle hans forretningsidéer, der bliver taget godt imod.

For nylig blev det offentliggjort, at den amerikanske golfstjerne har planer om at åbne en ny sportsbar i St. Andrews sammen med Justin Timberlake. Men nyheden er ikke faldet i god jord hos de lokale.

Planen er, at deres sportsbar T Squared Social skal overtage den populære og mangeårige New Picture House Cinema på North Street. Det er en oplagt placering for baren, der får et golftema, da det ligger stenkast fra 1. tee på Old Course.

Biografen er en bygning af kulturel betydning for byen. Derfor er tanken om, at den skal erstattes af en sportsbar, ikke lige populær hos alle indbyggere.

“Hvad er det næste? At Trump køber West Sands til et hotel? Jeg finder det her meget respektløst og lidt frækt, for at være ærlig,” siger samfundsrådsmedlem Neil Dobson til The Courier.

“Denne by har været god for Tiger Woods, og det er ikke måden at betale beboerne tilbage på. St. Andrews er unik, og den bygning er ikonisk. En amerikansk bar er fuldstændig ude af billedet.

Chris Main, der bor i St. Andrews er enig med Dobsom om, at der ikke bør være en sådan sportsbar i byen.

“Det er forbløffende, at en universitetsby mister sin biograf til et forfængelighedsprojekt fra multimillionærer og kendisser. St. Andrews har haft en biograf her siden 1930’erne. Min mor og far kom der. Det er en af de få uafhængige biografer tilbage i Skotland,” siger han til Bunkered.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024