Lionel Messi forlader Paris Saint-Germain

Foto: Jean Catuffe/Getty Images

Lionel Messi forlader Paris Saint-Germain ved sæsonens afslutning, når hans kontrakt udløber, ifølge ESPN.

Sidste måned rapporterede ESPN, at det var usandsynligt, at Messi ville skrive under på en ny kontrakt med klubben, og kilder siger nu, at begge parter er enige om ikke at forlænge den nuværende kontrakt med de franske mestre.

Ifølge kilderne er den argentinske landsholdsspiller blevet suspenderet af PSG i to uger for at have misset træningen mandag for at rejse til Saudi-Arabien.

Efter PSG’s 3-1 nederlag til Lorient – deres tredje nederlag i de seneste fire ligakampe – fløj Messi til Saudi-Arabien uden at spørge om tilladelse. Dette betød, at han ikke kunne deltage i træningen mandag.

Episoden har yderligere kompliceret forholdet mellem Messi og klubben. Kilder tæt på klubben fortæller, at Messis fravær også skabte spændinger i omklædningsrummet, med nogle spillere utilfredse med episoden.

Det var ellers aftalt før VM, at Messi og PSG skulle underskrive en ny aftale i Paris, men situationen har siden ændret sig.

35-årige Messi har ikke formået at bibeholde sin fremragende VM-form med PSG og klubben tvivler på, om Messi stadig kan præstere i de vigtige Champions League-kampe.

Kilder fortæller ESPN, at der ligger et tilbud fra Saudi-Arabien til Messi, samt interesse fra hans tidligere klub Barcelona og Major League Soccer-klubben Inter Miami.

Barcelona undersøger muligheden for at hente Messi tilbage, selvom LaLiga-præsident Javier Tebas advarede om, at ligaen ikke vil ændre sine regler for økonomisk fair play for at tillade hans tilbagevenden til den bedste spanske liga.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024