Lionel Messi på vej mod PSG-exit: Her er 5 mulige klubber

Foto: Aurelien Meunier - PSG/PSG via Getty Images

Lionel Messi kan være fortid i Paris Saint-Germain, hvor hans kontrakt med den franske klub udløber.

På det seneste har der været stor tvivl om Lionel Messis fremtid i PSG, da både AFP og L’Equipe har rapporteret, at den argentinske stjerne forlader klubben til sommer.

Nu har britiske Mirror givet fem konkrete bud på, hvad hans næste klub kan være, hvis han forlader PSG på en fri transfer.

FC Barcelona

Lionel Messi har længe været rygtet retur til FC Barcelona, da den catalanske skulle være ivrig efter at hente ham retur, efter den uværdige afsked fra klubben i 2021.

Messi siges selv at være åben for en retur, men hans høje løn og den finansielle situation i klubben, kan gøre det svært at realisere dette skifte.

Inter Miami

Den argentinske stjerne har tidligere udtalt sig om, at han ønsker at spille i amerikanske MLS én dag, hvilket Inter Miami skulle være ivrig efter at tilbyde ham.

Den amerikanske klub har bekræftet interessen i ham, og skulle være indstillet på at give ham en kontrakt, der vil gøre ham til den bedst betalte i ligaen.

Al-Hilal

Beslutter han sig for at forfølge pengene, er der også rig mulighed for dette, hvis han er villig til at skifte til Saudi-Arabien, hvor Al-Hilal vil give ham et tilbud.

Ifølge Mundo Deportivo skulle de være klar til at give ham en kontrakt, der sikrer ham en årsløn på godt og vel 2 milliarder kroner.

Newell’s Old Boys

En retur til barndomsklubben Newell’s Old Boys har også været på tale, og han har tidligere selv udtalt sig om, at det kan blive aktuelt én dag.

Messi spiller dog fortsat fodbold på højt niveau, og er ikke færdig med dette. Derfor virker et skifte til Newell’s Old Boys som meget usandsynligt.

Newcastle

På grund af saudiarabiske Public Investment Funds ejerskab af Premier League-klubben Newcastle, bliver dette også nævnt som en potentiel destination.

De vil nemlig have råd til at betale Messi en høj hyre, hvilket de færreste andre klubber har økonomien til at gøre. Alligevel er det dog en af de mindre sandsynlige destinationer.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024