Lionel Messis vilde kontrakt

Foto: Ibrahim Ezzat/Anadolu Agency via Getty Images

Lionel Messi har bekræftet, at han skifter til Inter Miami. I denne forbindelse har den argentinske stjerne sikret sig en lukrativ kontrakt.

I lang tid lignede det, at Lionel Messi var på vej til Saudi-Arabien, for at fortsætte sin karriere. Sådan endte det dog ikke, da han i stedet har skrevet kontrakt med Inter Miami i MLS.

Tidligere i karrieren har han talt åbent om, at han gerne ville spille i MLS. Denne drøm går nu i opfyldelse med kontrakten i den David Beckham-ejede klub.

I denne forbindelse skulle han havesikret sig en meget lukrativ kontrakt i USA. Det har nemlig vist sig, at det ikke er en helt almindelig kontrakt, han har fået. Derimod siges den at være fyldt med store bonusser. Det skriver Ekstra Bladet.

Apple og MLS indgik sidste år en aftale om rettighederne til at vise MLS-kampe. Denne aftale har en værdi på 2,5 milliarder dollars over ti år. Det svarer til omtrent 17 milliarder kroner.

Desuden har Adidas sikret sig rettighederne til tøjet i ligaen, hvilket de har betalt 830 millioner dollars for. Det svarer til omtrent 5,7 milliarder kroner.

“Adskillige kilder involveret i eller briefet om forhandlingerne på højeste niveau, sagde tidligere på ugen, at MLS og Apple har talt om at tilbyde den argentinske verdensmester en bid af de indkomster, der kommer fra nye abonnenter,” lød det fra Miami Herald og The Athletic.

Det er dog ikke kun hos Apple, at Messi har fået en solid aftale. Det samme er tilfældet hos Adidas.

Adidas har derfor også spillet en rolle i at lokke ham til USA, da de har lovet ham en andel af overskuddet. Det forventes nemlig, at salget af Messi-merchandise kommer til at indbringe en stor sum penge.

Først og fremmest skal kontrakten dog underskrives. Det er den ikke blevet endnu, men onsdag udtalte Messi til Mundo Deportivo, at hans beslutning er truffet.

“Jeg har taget min beslutning, og jeg tager til Miami. Aftalen er stadig ikke 100 procent lukket. Der mangler et par ting, men vi fortsætter ned ad stien. Hvis det ikke kunne blive Barcelona, ville jeg væk fra Europa,” sagde han.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024