Manchester United-forsvarer skifter til FC Barcelona denne sommer

Foto: Charlotte Tattersall - MUFC/Manchester United via Getty Images

Manchester United-stjernen Ona Batlle vender retur til Spanien til sommer, hvor hun skifter til FC Barcelona.

23-årige Batlle har været en af de mest fremtrædende spillere i Women’s Super League i denne sæson. Derfor har Manchester United været meget ivrige efter at holde hende i klubben

Desværre bliver det ikke en realitet for den engelske klub. Den 23-årige stjerne har nemlig besluttet at skifte til FC Barcelona, når hendes kontrakt udløber til sommer.

Tidligere har der været meldinger om, at Batlle ville vende retur til klubben, hvor hun fik hul på sin karriere.

Onsdag har den anerkendte journalist Maria Tikas bekræftet, at der er indgået en aftale mellem spiller og klub. Dette skulle der tilmed have været i flere uger nu.

Tikas skrev, at der er opnået ‘total enighed’ mellem spiller og klub. Derfor vender den spanske forsvarer retur til sit hjemland, når denne sæson er overstået.

Der ser ud til at være håb for at overbevise angriber Alessia Russo om at forlænge sin kontrakt. Anderledes ser det ud i forhold til at holde fast i Batlle, da denne kamp er tabt.

Hendes skifte til den catalanske klub skulle nemlig være helt på plads. Det eneste, der mangler, er en formel bekræftelse af deres aftale.

Batlle blev hentet til United i sommeren 2020, hvor hun ankom på en fri transfer. Hendes kontrakt i Levante var udløbet, efter hun havde tilbragt to sæsoner i den spanske klub.

Hun har tidligere været en del af Barcelona på ungdomsniveau, da hun blev hentet til klubben som 14-årig. Desuden lyder det, at hun skulle være stor fan af den catalanske klub.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024