Messi slår Ronaldos rekord

Foto: Tnani Badreddine/DeFodi Images via Getty Images

Cristiano Ronaldo er indehaver af flere flotte rekorder, men én af dem har han netop mistet til Lionel Messi.

Lionel Messi har haft problemer med at sende bolden i nettet i de seneste kampe. Den dårlige stime fik han dog brudt, da han scorede på udebane mod OGC Nice i Ligue 1.

Det var ikke blot et mål, der var med til at sikre PSG en vigtig sejr. Det medførte også, at han snuppede en rekord fra sine evige rival Cristiano Ronaldo. Det skriver Sportskeeda.

I det 26. minut sendte den argentinske stjerne bolden i nettet, hvorved han kunne sende Paris-klubben i front.

Efter målet mod OGC Nice, kan Messi nu bryste sig af at have scoret hele 702 mål på tværs af Europas fem største ligaer. Det har gjort ham til den spiller i historien, der har scoret flest mål i de største ligaer i Europa.

Det er en rekord, som han ikke har taget fra hvem som helst. Inden Messi scorede mod rivalerne fra Nice, var det nemlig portugisiske Ronaldo, der var indehaver af denne rekord.

Han har nemlig scoret 701 mål i europæiske ligaer, hvilket er et mål mindre end Messi. Og rekorden kommer ikke retur til den portugisiske stjerne, da han i dag spiller i Al-Nassr i Saudi-Arabien.

Messi nåede at score 672 mål i 778 kampe for FC Barcelona, inden han forlod klubben i 2021, hvor han blev hentet til PSG på en fri transfer.

Efter sit skifte til PSG, har han ikke været helt så produktiv foran målet, men det er blevet til 30 mål i 68 kampe. Derfor kan han nu bryste sig af at være indehaver af den flotte rekord.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024