Lionel Messi suspenderet i PSG: Nu taler han ud på denne video

Foto: Lionel Messi / Instagram

Lionel Messi har lagt en video op på sin Instagram-profil for at undskylde over for Paris Saint-Germain, fans og sine holdkammerater for at have misset træningen for at rejse til Saudi-Arabien.

Messi har fået to-ugers karantæne uden løn, efter at han udeblev fra mandagens træning for at tage på ferie i Saudi-Arabien. PSG-træneren Christophe Galtier fortalte holdet, at de ville få mandag og tirsdag fri, hvis de vandt over Lorient søndag, men et nederlag ville resultere i, at holdet skulle møde til træning den efterfølgende mandag. PSG tabte kampen 3-1.

Efter en masse ballade i klubben, så valgte Messi at lægge en video ud på sin Instagram-story fredag, hvor han kommer med en længere forklaring.

“Jeg har lavet denne video på grund af alle de problemer, som mit fravær har skabt.” starter Messi videoen med.

“Først og fremmest vil jeg selvfølgelig undskylde over for mine holdkammerater og klubben. Jeg troede ærligt, at vi ville få fri efter kampen, som det var sket de foregående uger.

“Jeg havde arrangeret denne tur til Saudi-Arabien, som jeg tidligere havde aflyst, og jeg kunne ikke gøre det igen. Jeg underskylder mange gange for, hvad jeg gjorde og afventer klubbens beslutning.”

PSG-træneren sagde på et pressemøde fredag, at han ikke havde nogen indflydelse på suspensionen af Messi og at bestyrelsen informerede ham om beslutningen i starten af ugen.

Lionel Messi vil eftersigende forlade PSG ved udløbet af hans kontrakt denne sommer.

Messis tur til Saudi-Arabien har efterfølgende skabt spændinger i omklædningsrummet, hvor nogle spillere er utilfredse med episoden.

Onsdag samledes hundredvis af PSG-tilhængere udenfor klubbens hovedkvarter i Paris for at udtrykke deres vrede mod Messi, samt holdkammeraten Neymar og præsident Nasser al-Khelaifi.

PSG fører Ligue 1 med fem point ned til Marseille på andenpladsen, til trods af de har tabt tre af deres seneste seks kampe.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024