Milan, Juventus og Inter jagter Dortmund-stjerne

Foto: Dennis Bresser/Soccrates/Getty Images

Dortmund-stjernen har gjort sig bemærket, og er havnet på radaren i en række europæiske storklubber.

Der er en god chance for, at Borussia Dortmund-profilen Thomas Meunier er på vej til Italien. Her er der nemlig intet mindre end tre klubber, der har et godt øje til ham.

Ifølge den tyske avis Bild er der interesse for Meunier i både AC Milan, Inter Milan og Juventus. Derfor kan et skifte til Serie A potentielt ligge i kortene, selvom han skulle foretrække et skifte til engelske Aston Villa.

Borussia Dortmund er åbne for at sælge den 31-årige belgiske profil denne sommer. De er endda villige til at slippe ham for blot tre millioner euro.

Årsagen til dette er, at hans kontrakt med klubben udløber i juni 2024. Derfor vil de hellere sælge ham denne sommer, fremfor at miste ham gratis næste år.

Desuden er han også en af de bedst betalte spillere i truppen. Ved at sælge ham, kan de derfor gøre plads i budgettet til at hente nye spillere.

Den belgiske spiller bliver 32 år i september. Han havde fire år i PSG, inden han skiftede til Dortmund i 2020. Det skete på en fri transfer, hvorfor ethvert salg vil være en bonus for den tyske klub.

Både AC Milan, Inter Milan og Juventus siges at have et godt øje til ham. Det vides dog ikke, om de er villige til at betale den krævede pris.

Dog skulle det være Aston Villa, der er favoritterne til at løbe med hans underskrift. Premier League-klubben skulle nemlig være klar til at garantere ham spilletid og en højere løn.

I den netop overståede sæson blev det kun til 18 kampe for Meunier, da han havde problemer med skader. Han bidrog med et enkelt oplæg på tværs af disse kampe.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024