Nick Faldo sender brutal besked til LIV Golf

Foto: Ross Kinnaird/Getty Images

Det er ikke alle, der har et positivt syn på fusionen mellem LIV Golf og PGA Tour. Sir Nick Faldo er en af dem, der ikke har.

Sir Nick Faldo holdt sig ikke tilbage, da han blev spurgt, om LIV Golf kommer til at overleve fusionen med PGA Tour.

Han er kendt for at være en meget ligefrem herre, og det var også i denne forbindelse. Han blev spurgt, om fusionen var god for golfsporten, hvilket han var hurtig til at afvise.

“Det mener jeg ikke, for ingen er interesseret i det,” sagde han ifølge Yahoo Sports.

“De får ikke det sponsorat, de ønsker. Det kalder det en holdturnering, men det er det åbenlyst ikke, da det er et slagspil.”

Tidligere har der været draget paralleller mellem LIV Golf og Ryder Cup. Det er dog ikke noget, som Nick Faldo er enig i. Den passion og spænding, der hører med til Ryder Cup, finder man ikke i LIV Golf. Det er Nick Faldo ikke i tvivl om.

“Du møder dine holdkammerater på puttinggreenen og siger, at de skal spille godt. Du møder dem i teltet bagefter og spørger: ‘Hvor mange slag brugte du?’. Sådan er det. Det er et hold, der hjælper hinanden og står skulder ved skulder. Et rigtigt hold,” sagde han.

“Du har den ultimative holdbegivenhed, Ryder Cup. Du kender passionen og atmosfæren i det. De spiller ikke med samme passion og atmosfære som i Ryder Cup.”

Derudover sendte han også en stikpille i retning af spillerne, der er tilknyttet LIV Golf. Nick Faldo udtalt nemlig, at han kun ‘et halvt dusin’ af dem er aktuelle. De andre kender han ‘ikke rigtigt’.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024