Nye detaljer er lækket om Messis møde med Barcelona om klubskifte

Foto: Jean Catuffe/Getty Images

Lionel Messi er uden kontrakt til sommer, og går en usikker fremtid i møde. En af klubberne, der ønsker at udnytte dette, er FC Barcelona.

Lionel Messis far og agent, Jorge Messi, har holdt et møde med Barcelona-præsident Joan Laporta, men – i modsætning til, hvad mange medier har rapporteret – fik han ikke et kontrakttilbud fra klubben.

Den argentinske stjerne går en usikker fremtid i møde, da hans kontrakt med Paris Saint-Germain udløber efter denne sæson.

Der har været forhandlinger om en ny kontrakt, men dette er endnu ikke blevet til noget. Faktisk melder britiske Mirror, at forhandlingerne er blevet sat på pause.

Af denne grund blev der spekuleret i, om en retur til Barcelona kunne være på vej, da det kom frem, at Jorge havde mødtes med Laporta.

Ifølge mediet Cadena Ser var der dog ikke tale om et møde, hvor der blev talt om et klubskifte. Derimod blev der tale om en særlig kamp, der skulle spilles på Camp Nou, når Messi besluttede sig for at forlade europæisk fodbold.

Det hævdes, at Messis lejr via en tredjepart har modtaget information om Barcelonas interesse i at hente ham retur, men der er endnu ikke blevet etableret en kontakt mellem klub og spiller.

På det seneste har der været mange rygter om Lionel Messi fremtid, da han er blevet kædet sammen med flere forskellige klubber.

Blandt andet er det blevet rapporteret, at han skulle have fået et tilbud fra saudiarabiske Al-Hilal, der kan sikre ham en årsløn på helt op mod 369 millioner pund, hvilket svarer til lidt over 3 milliarder kroner.

Ydermere har MLS-klubben Inter Miami, der er delvist ejet af David Beckham, også bekræftet, at de har interesse i at hente den argentinske stjerne til sommer.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024