PGA forsvarer LIV Golf: ‘Hvis de var involveret i 9/11, vil jeg dræbe dem selv’

Foto: Jamie Squire/LIV Golf/via Getty Images

PGA Tour har fået massiv kritik for deres beslutning om at fusionere med LIV Golf, men nu tager en af hovedarkitekterne bladet fra munden.

Jimmy Dunne, der er direktør for PGA Tour Board, spillede en stor rolle PGA Tours fusion med LIV Golf. Dermed deltog han også i at indgå en aftale med saudiarabiske Public Investment Fund (PIF).

Ifølge Independent var det faktisk Dunne, der formåede at overtale PGA Tour-boss Jay Monahan til at overveje en aftale.

“Virkeligheden er, at vi er nødt til at stå sammen som mennesker. Vi har for meget splittelse,” udtaler Dunne til Golf Channel.

“På et tidspunkt – hvad enten det er vores syn på japanerne eller vores syn på tyskerne – er der et tidspunkt, hvor du er nødt til at sige, at vi må prøve at lære hinanden at kende.”

“Lad os prøve at forstå det. Lad os prøve at demonstrere det med et eksempel.”

Fusionen har medført stor kritik, da Saudi-Arabien sættes i forbindelse med 9/11-angrebene. En organisation, der repræsenterer efterladte til ofre fra angrebene, har anklaget Monahan og PGA Tour-ledelsen for ‘hykleri og grådighed’.

Dunnes egen virksomhed holdt til i World Trade Center og mistede 66 ansatte ved angrebet. Han var ikke selv til stede, fordi han deltog i en golfturnering på daværende tidspunkt.

“Det første jeg tænker på hver dag, er 11. september. Jeg tænker på det flere gange om dagen. Det er det sidste, jeg tænker på om aftenen,” sagde han til Golf Channel.

“Det har ikke ændret sig siden den dag. Og det er jeg ikke alene om.”

“Jeg vil garantere, at alle disse familiemedlemmer har det på samme måde. Det er bare en realitet af, hvor utrolig trist og forfærdelig den dag var.”

“Jeg er ret sikker på – og jeg har haft samtaler med en masse meget vidende mennesker – at de mennesker, jeg har med at gøre, intet havde at gøre med 9/11. Hvis nogen kan finde nogen, der utvetydigt var involveret i det, slår jeg dem selv ihjel. Vi skal ikke vente.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024