Pro golfspiller rammer 12 cm bag bolden: Hans reaktion overrasker alle

Foto: Chung Sung-Jun/Getty Images

Den professionelle golfspiller Mike Lorenzo-Vera mislykkedes fælt med et slag, men hans reaktion skabte overraskelse og glæde.

Lørdag deltog Mike Lorenzo-Vera i tredje runde af Korea Championship, da han skulle slå ud fra teestedet på 4. hul på Jack Nicklaus Golf Club i Sydkorea, hvilket gik helt galt.

Han formåede kun at slå sin golfbold omtrent 70 meter frem, men det er naturligvis ikke det, der er den positive historie her.

Derimod var det hans reaktion på det mislykkede slag, der gjorde, at det fik så meget opmærksomhed. Han begyndte nemlig at grine hysterisk efterfølgende, hvilket fik kommentatorerne til at lege med.

Da den 38-årige franskmand skulle slå ud på hul 4, formåede han ikke at gennemføre sit sving ordentligt, hvilket medførte, at bolden kun blev sendt 70 meter frem, skriver Golf.com.

Herefter begyndte han at grine. Han tog sig til næsen og sænkede hovedet, kiggede op og dækkede din mund, hvorefter han lagde hovedet på toppen af sin kølle og grinte lidt mere.

Derefter kiggede han over på sin partner Antonie Rozner, mens han grinte. Han gik væk fra teestedet, men fortsatte med at grine. Da han stillede sig ved siden af sin caddie, fik de sig sammen et godt grin.

Dette fik kommentatorerne, Tony Johnstone og Alison Whittaker, på Golf Channel til at melde sig ind i legen.

Johnstone: “Du ser ikke mange af dem dér.”

Whittaker: “Han ville ikke engang kunne gøre det som et trick.”
Derefter afslører Johnstone, at den franske golfspiller faktisk ramte hele 12 centimeter bag golfbolden.

Johnstone: “12 centimeter bag den. Hvad kan man gøre? Det er bare en mekanisk fejl. Det sker. Du er nødt til bare at grine af det.”

Whittaker: “Han kan næsten mærke, at hans kammerater spoler tilbage og optager det lige nu.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024