Ronaldos kæreste følger Messis kone og reagerer på dette Instagram-opslag

Foto: fotopress/GC Images

Cristiano Ronaldos kæreste, Georgina Rodriguez, har valgt at følge Lionel Messis kone, Antonella Roccuzzo, som har reageret på et opslag fra Shakira.

Til trods for, at deres mænd i mange år har været direkte rivaler, har Georgina Rodriguez, der er kærester med Cristiano Ronaldo, valgte at følge Lionel Messis kone, Antonella Roccuzzo, ved at reagere på et opslag på Instagram.

Her har popstjerne Shakira nemlig delt et opslag, hvor hun siger farvel til livet i Spanien, hvor hun har boet i mange år.

Se opslaget herunder:

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Shakira (@shakira)

Den kendte sangerinde har tidligeret dannet par med Barcelona-legenden Gerard Piqué, men hun har nu forladt både ham og Barcelona, for at starte et nyt liv i Miami.

For et par uger siden, valgte Lionel Messis kone Antonella Roccuzzo at skrive en kommentar til et opslag, der var blevet delt af Shakira på det sociale medie. Dette opslag blev delt i kølvandet på, at hun havde udgivet et såkaldt ‘diss-track’ rettet mod Piqué.

Nu har Cristiano Ronaldos kæreste valgt at følge trop, da hun har liket det seneste opslag fra Shakira, der er blevet enormt populært, da det har fået mere end tre millioner likes på det sociale medie.

På det seneste har der været forlydender om, at Lionel Messi kan vælge at følge i hælene på Cristiano Ronaldo, der sidste år skrev under på en lukrativ kontrakt med saudiarabiske Al-Nassr.

Ifølge flere medier skulle Lionel Messi nemlig have et tilbud på bordet fra Al-Hilal, der spiller i samme liga, som skulle være villig til at betale ham helt op til 400 millioner euro om året.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024