Rory McIlroy om rebeller: ‘De er færdige’

Foto: Ian Johnson/Icon Sportswire via Getty Images

Golfstjernen Rory McIlroy har gjort det klart for rebellerne, at de er fortid.

Rory McIlroy var en af de mest vokale modstandere af LIV Golf, da den saudiarabiske golftour begyndte at tilbyde golfstjerner store beløb for at vende PGA Tour ryggen.

Siden hen har skiftet til LIV Golf fået konsekvenser for flere spillere, hvilket omfatter Ian Poulter, Sergio Garcia og Lee Westwood. Fælles for de tre er, at de ikke kunne deltage i Ryder Cop, efter at have forladt DP World Tour.

Der bliver ganske vist forhandlet om en form for fredsaftale mellem PGA Tour, DP World Tour og LIV Golf, men den er ikke på plads. Kommer den det, kan det være en vej tilbage til Ryder Cup for oprørerne.

Men sådan ser McIlroy ikke på det. Han mener slet ikke, at der er brug for, at de vender tilbage. Det skyldes, at Europa i år slog USA for første gang siden 2018.

“De har haft utrolige Ryder Cup-karrierer, og de har truffet deres valg. De har gjort, hvad de har gjort. Ingen kan tage den indflydelse, de har haft for det europæiske hold i årenes løb, fra dem,” sagde McIlroy ifølge Express.

“Men jeg har det sådan i denne uge, at vi ikke havde de store personligheder i holdrummet, kunne give andre fyre en chance for at blomstre og skinne: Viktor (Hovland, red.), Jon (Rahm, red.), og mig selv.”

“Der blev ikke optage en stor mængde plads i det rum af nogle af de andre store personligheder. Jeg tror, at det bare fik resten af holdet til at blomstre.”

“Det er et ungt hold, og vi kan alle vokse sammen. Jeg kan potentielt være den ældste person på holdet næste gang. Det er en ny æra, og det er en ret god en.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024