Se her: Messi scorer sit hurtigste landsholdsmål i karrieren for Argentina

Foto: Lintao Zhang/Getty Images

Lionel Messi scorede sit hurtigste nogensinde for Argentinas landshold, da de torsdag vandt 2-0 over Australien på Beijings Workers’ Stadium.

Et fyldt Beijings Workers’ Stadium, hvor der er plads til 68.000 tilskuere, overværede kampen mellem Argentina og Australien. En stor del af disse tilskuere, støttede op om Messi og hans holdkammerater.

Messis ankomst har fyldt en masse i den kinesiske hovedstad i denne uge. At han var på banen, skabte stor interesse om en venskabskamp, der reelt set ikke havde nogen betydning.

På den kinesiske videoplatform Kuaishou blev der delt en video, der angiveligt indeholdt et eksklusivt interview med Messi. I et show, der varede næste en time, deltog Messi kun i 90 sekunder. Alligevel har videoen fået over 190 millioner visninger.

Derudover har flere lokale medier skrevet, at billetter til selve kampen blev solgt for op til 4.800 yuan (over 4.500 kroner). De mange tilskuere, der havde betalt i dyre domme for en bilet med et håb om at se Messi levere magi, blev heldigvis ikke skuffede.

Der var ikke engang spillet to minutter af kampen, inden det lykkedes for Messi at erobre bolden, inden han udnyttede det svage australske defensiv. Det hele rundede han naturligvis af med at sende en bold i nettet.

I alt har Messi scoret 103 mål for det argentinske landshold, men ingen af de 102 andre mål har været lige så hurtigt scorede. Den 35-årige argentiner skulle nemlig kun bruge 82 sekunder på at score.

Messi har for nylig bekræftet, at han forlader Paris Saint-Germain til fordel for Inter Miami.

I løbet af denne sæson har der været mange spekulationer om hans fremtid. Blandt andet har der været rygter om, at han kunne vende retur til FC Barcelona denne sommer.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024