Sergio Garcia: ‘Umoden’ Rory McIlroy ødelagde vores venskab

Foto: Shutterstock

Spanske Sergio Garcia har åbnet op om, hvad der ligger til grund for, at han og Rory McIlroy ikke længere er i kontakt.

Sergio Garcia har gjort det meget klart, at det er Rory McIlroys skyld, at de to ikke længere er på talefod.

Da han udtalte sig til The Telegraph ved det første LIV-event i denne sæson, sagde Garcia, at McIlroy har været ‘umoden’, efter den spanske profil skiftede til den rivaliserende golftour sidste sommer.

McIlroy har tidligere indrømmet, at hans forhold til en række af de spillere, der skiftede til den saudifinansierede tour, er gået i stykker, men værst står det til med Garcia, for hvem han var forlover ved hans bryllup.

Den majorvindende duos venskab stammer i høj grad fra Ryder Cup, hvor de spillede sammen i 2014 på Gleneagles samt på Le Golf National i 2018.

Garcia vil sandsynligvis ikke være med i Ryder Cup igen, og han har nu udtalt sig om den manglende respekt fra McIlroy for hans beslutning om at slutte sig til LIV Golf, der gav ham et lukrativt kontrakttilbud.

“Jeg synes, det er meget trist. Vi har gjort så mange ting sammen og haft så mange oplevelser, så at han smider det væk, bare fordi jeg besluttede at spille på en anden tour, virker ikke særlig modent: Han mangler modenhed,” sagde Garcia til Telegraph.

“Men Rory har sit eget liv, og han træffer sine egne valg, på samme måde som jeg træffer mine. Jeg respekterer hans valg, men det lader til, at han ikke respekterer dem, jeg træffer. Altså en ensrettet gade.”

“Jeg har ikke et problem med ham. Det er ham, der har et problem. Så hvis han vil forliges, så er jeg villig til at tale. Men jeg er ikke sikker på, at han vil bringe sig selv ned på det niveau.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024