Tiger Woods giver Justin Thomas en tampon

Foto: Michael Owens/Getty Images

Tiger Woods valgte at give Justin Thomas en tampon i hånden, efter at have slået et drive længere end ham ved Genesis Invitational torsdag.

Tiger Woods var med i sin første PGA Tour-turnering i 28 måneder, og formåede at forbløffe fans på Riviera Country Club, ved at gå to under par.

Han spillede side om side med Justin Thomas og Rory McIlroy, og lukkede sin runde med at lave tre birdies i træk, hvilket bl.a. gjorde, at han placerede sig bedre end verdens nr. 1, Scottie Scheffler.

På trods af, at han næsten mistede sit ene ben i en voldsom bilulykke for to år siden, var den 47-årige stjerne i stand til at drive er over 330 yards ved turneringen.

Men den kendte golfstjerne kan potentiel ende i modvind, efter at have sammenlignet Thomas med en kvinde, fordi han tilsyneladende har mangel på styrke. Det skriver talkSPORT.

Efter at have set, at Thomas ikke kunne drive lige så langt som ham på det 9. hul, blev Woods spottet, da han gav ham en tampon i hånden.

Thomas tog det dog ikke ilde op, men smed blot tamponen fra sig, inden de begge to grinte af det.

På de sociale medier er det dog ikke alle, der har taget godt imod det, da flere har givet udtryk for, at de mener, at det er ‘mandschauvinistisk’ og ‘nedværdigende mod kvinder’, at han gav Thomas en tampon.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024