Tiger Woods til Jack Nicklaus: “Det gør jeg ikke!”

Foto: Michael Owens/Getty Images

Jack Nicklaus gav Tiger Woods et forslag, men Tiger Woods gjorde det meget klart, at det ikke var noget for ham.

Golflegenden Jack Nicklaus har afsløret, at Tiger Woods har planer om at spille flere turneringer i PGA Tour-regi. Desuden har han afsløret at han sandsynligvis vil bruge en golfbil på sigt.

Woods vendte tilbage til banen ved Genesis Invitational, hvilket var første gang, at den 47-årige stjerne var i aktion, siden han deltog i The Open i 2022.

Han sluttede på en 45. plads på Riviera Country Club, hvor han dog primært trak overskrifter, efter at have lavet en prank på Justin Thomas, ved at give ham en tampon i hånden.

Den 83-årige Jack Nicklaus var for nylig gæst på Sir Nick Faldos podcast ‘Round Table Chats’, hvor de bl.a. endte med at tale om Woods.

“Han kommer til at spille majors. Han kan faktisk stadig ramme bolden ret godt. Han kan bare ikke gå,” sagde han i podcasten.

“Jeg sagde til ham: ‘Tiger, du er berettiget til at tage en golfbil’, men han sagde ‘Det vil jeg ikke. Når jeg kommer til seniortouren, vil jeg’.”

“Han ville elske at spille på seniortouren. Det er det, jeg elsker ved Tiger. Han er et konkurrencemenneske. Han elsker konkurrence.”

Udtalelserne fra Nicklaus vil blive varmt modtaget af Woods-fans. Han har tidligere udtalt, at han ikke har planer om at fortsætte i lang tid, men nu tyder det på, at han har ombestemt sig.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024